Advert
as

SOLHAN SPOR CİZRE’DEN ELİ BOŞ DÖNDÜ

SOLHAN SPOR CİZRE’DEN ELİ BOŞ DÖNDÜ

Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhan Spor, ligin 6’ncı hafta müsabakasında Cizre Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu. Çıktığı 6 karşılaşmadan galibiyet alamayan temsilcimizde istikrarsızlık devam ediyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 2021-2022 sezonu 6’ıncı hafta müsabakaları oynandı.

2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, 6’ncı hafta karşılaşmasında konuk olduğu Cizre Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.

31 Ekim 2021 Pazar günü Şırnak – Kapalı Spor Salonu’nda saat 15.00’da oynanan karşılaşma ev sahibi takımın üstünlüğüyle sonuçlandı. Karşılaşmanın ilk setinde geriden gelen temsilcimiz bu seti 25-22 kazandı. Karşılaşmanın ikinci setinde ise seti önde götüren temsilcimiz iken ev sahibi ekip bu sette geriden gelip bu seti aynı skor ile 25-22 kazanan taraf oldu.  Karşılaşmanın ilk iki setinde olduğu gibi kıyasıya rekabet üçüncü sette de devam ederken temsilcimiz arka arkaya yaptığı hatalar sonrasında bu seti uzatmaya taşıyarak 27-25 kaybetti. Karşılaşmanın dördüncü setinde de kıyasıya rekabet devam etti. Temsilcimiz bu seti de almaya yaklaşmışken rakibin hatalarına hatalarla cevap vererek sonuca yaklaştığı bu seti de rakibe kaptırarak 26-24 kaybetti. Temsilcimiz galibiyete yaklaştığı bu karşılaşmayı da 3-1 kaybederek ligde galibiyet ile tanışma şansını erteledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum