Advert
as

SİYER YARIŞMASINA DAVET

SİYER YARIŞMASINA DAVET

Peygamber Sevdalıları Solhan Temsilcisi İslamoğlu, Türkiye genelinde düzenlenecek olan ve binlerce ödülün verildiği "O'nu Oku O'nu Yaşa" temalı düzenlenen Siyer Yarışmasına tüm Solhanlıları davet etti.

 Her yıl Türkiye genelinde düzenlenen ve binlerce ödülün dağıtıldığı "O'nu Oku O'nu Yaşa" Siyer Yarışması 2022 yılında da düzenlenecek.

Siyer Yarışması 2022'ye dair açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Solhan İlçe Temsilcisi İzettin İslamoğlu kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Solhanlı hemşerilerine seslenen İslamoğlu şunları dile getirdi:”Bu yıl düzenleyeceğimiz 'O'nu Oku O'nu Yaşa' Siyer Yarışması heyecanı tekrardan başlamıştır.

İçinde yaşadığımız zaman diliminde insanlığın din, akıl, nesil, can ve mal emniyetinin tehdit edildiği, huzurdan uzak buhranlarla dolu bir hayat yaşadığı tehlikeli bir asırda yaşamaktayız.

Peygamber Sevdalıları olarak insanlığın yaşamış olduğu tüm bu sıkıntıların kaynağının Efendimiz'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) öğretilerinden, yaşam tarzından uzak olmasından kaynaklandığını biliyoruz. Ve şunu diyoruz ki dünyanın huzur bulmasının tek bir reçetesi vardır, o da Efendimiz'e tam bir teslimiyet ile bağlanmaktır. Ayrıca bizleri endişeye sevk eden sebeplerden biri de insanların teknoloji içerisinde boğulması ve kitaptan yoksun bir hayat yaşamasıdır.”

Siyer Yarışması'nın 13 Şubat 2022 Pazar günü saat 11.00'de düzenleneceğini ve 7'den 70'e tüm Solhanlıların bu yarışmaya katılmasını isteyen İslamoğlu, "Gerek okuma alışkanlığının kazandırılması gerekse de toplumumuza faydalı bireylerin yetiştirilmesi adına her yıl bir gelenek haline gelen ve Türkiye genelinde düzenlenecek olan 'O'nu Oku O'nu Yaşa' Siyer Yarışması'nın bu yıl da startını vermiş bulunmaktayız. İlçemizde de düzenleyeceğimiz bu kutlu yarışmaya 7'den 70'e tüm Peygamber Sevdalısı kardeş ve bacılarımızı davet ediyoruz." dedi.

"Kaybedeni olmayan yarışmaya tüm halkımızı davet ediyoruz"

İslamoğlu son olarak, "Hazreti Peygamberin hayatını öğrenmekle kaybedenin olmadığı bu yarışmada dereceye girenlere de binlerce ödüllerimiz olacaktır. 4 kategori şeklinde düzenleyeceğimiz bu yarışmada diz üstü bilgisayarlar, droneler, tabletler, çeyrek altınlar, akıllı bileklikler, bisikletler ve binlerce farklı ödüllerimiz mevcuttur. Yarışmamıza müracaat etmek isteyen kardeş ve bacılarımız peygambersevdalilari.com web adresinden müracaatlarını yapabilirler." şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum