Advert
as

SOLHAN SPOR, AFYON’U AĞIRLIYOR

SOLHAN SPOR, AFYON’U AĞIRLIYOR

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 7’nci hafta karşılaşmasına çıkıyor. Çıktığı karşılaşmalardan istenilen sonucu alamayan temsilcimiz, Afyon Belediye Yüntaş takımı ile karşılaşıyor.


2020-21 Sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhan Spor, 7’nci hafta hazırlıklarını sürdürüyor. 
GALİBİYET HEDEFİ SIRADAKİ MAÇ
Solhan Spor, AXA Sigorta Efeler Ligi’nde beklenen performansın gerisinde kaldı. Kupa Voley ve ligin ilk 4 haftasında alınan kötü sonuçlardan sonra bazı sporcularla yollarını ayırma kararı alan temsilcimiz, 3-0’lık skorlardan sonra set ve puan almaya başlamış olsa da geçen 6 haftada henüz galibiyet ile tanışamadı. Temsilcimizin sıradaki galibiyet hedefi;  Geçtiğimiz haftaya kadar galibiyet alamayan, yaptığı bazı değişikliklerle ligin 6’ncı hafta karşılaşmasında Tokat Belediye Plevne takımını mağlup ederek galibiyet ile tanışan Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş maçına taşındı.
AFYON’U KONUK EDİYOR
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Solhanspor, ligin 7’nci hafta karşılaşmasında Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş takımını konuk ediyor. Geçmişte biri 1’inci lig yarıfinal play off müsabakası ikisi Efeler Ligi olmak üzere 3 kez Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş ile karşılaşan Solhan Spor, bu karşılaşmalardan mağlubiyet görmedi.  
Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş ile 4’üncü kez karşılaşan Solhan Spor, 7’nci hafta hazırlıklarını sürdürüyor. 
AXA Sigorta Efeler Ligi 7’nci hafta müsabakası kapsamında Solhan Spor ile Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş karşılaşması, 7 Kasım 2021 Pazar günü saat: 14.00’da Bingöl’de (Karşıyaka Spor Salonu) oynanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum