Advert
as

ÖZDEMİR, SENE-İ DEVRİYESİNDE DUALARLA ANILDI

ÖZDEMİR, SENE-İ DEVRİYESİNDE DUALARLA ANILDI

Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü koordinesinde Şehit Şirin Özdemir, sene-i devriyesinde düzenlenen programla anıldı.

Düzenlenen program, Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, siyasiler, STK temsilcileri ve kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleşti.

İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak, İmam Hatip Mehmet Bingöl ve İlyas Çaptuğ tarafından Şirin Özdemir ve diğer tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi.

 Şehit Seyithan Özdemir SHM Müdürü Seyfettin Özdemir,“Şehidimiz Şirin Özdemir, 02.11.1993 tarihinde terhis mahiyetinde izine gelirken Diyarbakır-Genç karayolunda PKK terör örgütü tarafından yol kesilerek durdurulan araçtan indirilip kurşuna dizildi. Kuruluş personelimiz; evli ve bir kızı bulunan şehidimizi seneyi devriyesinde kabri başında ziyaret ederek dualarla andı. Şehitlerimizin aileleriyle sürekli iletişim halinde bulunan kurumumuz, Şehitlerimizin şahadet yıl dönümlerinde aileleri, ilçe protokolü ile ziyaret ederek müftülüğümüz personelleri tarafından mevlit programları düzenlenerek bir nebze de olsa ailelerimizin acılarını paylaşıyor, kendilerinin her zaman yanlarında olduğumuzu göstermiş oluyoruz. Bu kapsamda Şehit Şirin Özdemir’in ailesi ile birlikte şehidimizin şahadet yıl dönümü münasebetiyle mevlit programı, ilçemiz Kaymakamı Sayın Muhammed Çetin, Belediye Başkanı Sayın Abdulhakim Yıldız, Kurum amirleri, şehit yakınları ve gazilerin katılımıyla gerçekleşti. Kaymakamımız Muhammed Çetin şehidimizin ailesiyle yakından ilgilendi. Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Aydın Polat adına programımıza katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum