Advert
as

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÖDÜLLÜ YARIŞMA

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Solhan Belediyesi iş birliğinde, öğretmen ve öğrencilere yönelik “24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamında çeşitli yarışmalar düzenlenecek. Son başvuru tarihi, 18 Kasım 2021 olarak açıklanan yarışmalarda dereceye girecek öğretmen ve öğrencilere ödül verilecektir.

Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Solhan Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek olan ödüllü yarışmalar için başvurular başladı. Başvurularla ilgili detaylara okul yönetimlerinden ulaşılabilir. Öğretmen ve öğrencilerin katılabileceği yarışmalar iki başlık adı altında açıklandı.

ÖĞRETMENLER ARASI "İZ BIRAKAN" ANI YARIŞMASI
Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Solhan Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Öğretmenler Arası "İz Bırakan" Anı Yarışmasının konusu; öğretmenlerin mesleki yaşamları boyunca eğitim öğretim sürecindeki yaşanmışlıkları, yarışmanın konusunu oluşturacağı belirtilip yazılan anılar derecelendirilerek, dereceye giren ilk 3 (Üç) eserin ödüllendirileceği kaydedildi.
Yarışmaya; Solhan ilçesi genelinde, Millî Eğitim Bakanlığı bünyesine bağlı resmî ve özel okul/kurumlarda görev yapan tüm öğretmen ve yöneticilerin katılabilek.
Başvuruları 08-18 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak yarışmada derece elde eden öğretmenlerin Solhan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek “24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Programı”nda açıklanacağı belirtildi.
Yarışmanın ödülleri şu şekilde açıklandı; 
1.’lik Ödülü: 1.500 TL
2.’lik Ödülü: 1.000 TL
3.’lük Ödülü: 500 TL

“ÖĞRETMEN SEVGİDİR!” TEMALI RESİM, ŞİİR, KOMPOZİSYON YARIŞMASI 
Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Solhan Belediyesi iş birliğinde düzenlenen “Öğretmen Sevgidir!” Temalı; Resim, Şiir, Kompozisyon Yarışmalarının konusu; öğrencilerin gözünden “Öğretmen Sevgidir!” teması kapsamında ilkokul kademesinde resim, ortaokul kademesinde şiir ve lise kademesinde kompozisyon çalışmaları yarışmasının konusunu oluşturacağı belirtildi. Yarışmada elde edilen eserler derecelendirilerek, dereceye giren ilk 3 (Üç) eserin ödüllendirileceği kaydedildi.
Yarışmaya; resim dalında ilkokul öğrencileri, şiir dalında ortaokul öğrencileri ve kompozisyon dalında ortaöğretim okullarında okuyan öğrencilerin katılabileceği aktarıldı.
Başvuruları 08-18 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak yarışmada derece elde eden öğrencilerin bilgileri, Solhan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek “24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Programı”nda açıklanacağı ve yarışma ödüllerinin her okul kademesi için ayrı olacak şekilde verileceği belirtildi.
Yarışmanın ödülleri şu şekilde açıklandı; 
1.’lik Ödülü: 500 TL
2.’lik Ödülü: 300 TL
3.’lük Ödülü: 200 TL 



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum