Advert
as

AMATÖR FUTBOL LİGİ’NDE İKİNCİ HAFTA

AMATÖR FUTBOL LİGİ’NDE İKİNCİ HAFTA

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 2021-2022 sezonu ikinci hafta müsabakaları hafta sonu oynanıyor. Yeşil grupta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün karşılaşması Cumartesi günü, Solhan Arslanbeyli Spor Kulübü’nün karşılaşması ise Pazar günü oynanacak.

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 2021-2022 sezonu ikinci hafta müsabakaları başlıyor. Her grupta 8 takım olacak şekilde 16 takımın mücadele edeceği ligin açılışı geçtiğimiz hafta yapılmıştı.
Solhan’ı temsilen ligde bulunan Solhan Gençlerbirliği ve Solhan Arslanbeyli futbol takımları için ikinci hafta musabakaları başlıyor.
GENÇLERBİRLİĞİ GENÇ MURAT’A KONUK OLUYOR
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi Kırmızı grupta yer alan Solhan Gençlik Spor Kulübü, ikinci hafta müsabakasında – Genç Murat Spor Kulübü’ne konuk olacak. 13 Kasım 2021 Cumartesi günü oynanacak karşılaşma; saat: 11.30’da Genç İlçe Stadında oynanacak. 
ARSLANBEYLİ BİNGÖL GENÇLİK’i KONUK EDİYOR
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi Beyaz grupta yer alan Solhan Arslanbeyli Spor Kulübü,ikinci hafta müsabakasında – Bingöl Gençlik Spor Kulübü’nü konuk ediyor. 14 Kasım 2021 Pazar günü oynanacak karşılaşma; saat: 13.30’da Solhan İlçe Stadında oynanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum