Advert
as

FIRAT EDAŞ’TAN İSG FARKINDALIĞI EĞİTİMİ

FIRAT EDAŞ’TAN İSG FARKINDALIĞI EĞİTİMİ

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Bingöl’de gerçekleştirdiği İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) eğitimi ile çalışanlarına farkındalık kazandırdı. Şirket, çalışanlarını Temel İş Güvenliği Kuralları konusunda bilinçlendirdi.

Müşteri memnuniyeti ve çalışan sağlığını önceliklendirerek sorumluluk bölgesinde kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunmak için çalışmalarını sürdüren Fırat EDAŞ, çalışanlarına yönelik sürdürdüğü eğitimlerine devam ediyor.
Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürlüğü’nde iş güvenliğine yönelik farkındalığı artırmak amacıyla Şirket Müdürü Selman Nair tarafından verilen eğitimde çalışanlar; ‘Temel İş Güvenliği Kuralları’ konusunda bilinçlendirildi.
Eğitimde çalışanlara işe başlama, iş bitimi esnasında kullanılacak koruyucu ekipmanlar ve iş yerinde alınacak önlemlerle ilgili bilgiler de paylaşıldı.
Eğitimde ayrıca, herhangi bir yaralanmaya veya ölüme sebep olmadan gerçekleşen hasarsız olaylar için ifade edilen ‘Ramak Kala’nın önemine dikkat çekildi. ‘Ramak Kala’nın iş yerlerinde büyük kazaların habercisi olduğu ifade edilerek, böylesi bir durumla karşılaşıldığında gerekli tedbirlerin bir an önce alınıp, göz ardı edilmeden İSG uzmanlarına bildirilmesi gerektiğinin altı çizildi.
Verilen eğitimlerle sahada iş kazası risklerinin azaltılmasının yanı sıra, çalışanların bilgi ve becerilerinin geliştirilerek güven duygusu ve motivasyonlarının artırılması hedefleniyor. Fırat EDAŞ, çalışanlarına yönelik sürdürdüğü eğitimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum