Advert
as

AMATÖR FUTBOL LİGİ’NDE ÜÇÜNCÜ HAFTA

AMATÖR FUTBOL LİGİ’NDE ÜÇÜNCÜ HAFTA

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 2021-2022 sezonu üçüncü hafta müsabakaları hafta sonu oynanıyor. Beyaz grupta mücadele eden Solhan Arslanbeyli Spor Kulübü’nün karşılaşması Cumartesi günü, Kırmızı grupta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün karşılaşması ise Pazar günü oynanacak.


Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 2021-2022 sezonu üçüncü hafta müsabakaları başlıyor. 
Her grupta 8 takım olacak şekilde 16 takımın mücadele edeceği ligde Solhan’ı temsilen iki takım mücadele ediyor.
Solhan’ı temsilen ligde bulunan Solhan Gençlerbirliği ve Solhan Arslanbeyli futbol takımları için üçüncü hafta musabakaları başlıyor.
ARSLANBEYLİ UYDUKENT’E KONUK OLUYOR
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi Beyaz grupta yer alan Solhan Arslanbeyli Spor Kulübü, üçüncü hafta müsabakasında Bingöl Uydukent Spor Kulübü’ne konuk oluyor. 20 Kasım 2021 Cumartesi günü oynanacak karşılaşma; saat: 13.00’da Kervansaray Stadında oynanacak.
GENÇLERBİRLİĞİ KERVANSARAY’I KONUK EDİYOR
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi Kırmızı grupta yer alan Solhan Gençlik Spor Kulübü, üçüncü hafta müsabakasında Kervansaray Spor Kulübü’nü konuk edecek.21 Kasım 2021 Pazar günü oynanacak karşılaşma; saat: 13.00’da Solhanİlçe Stadında oynanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum