Advert
as

SOLHAN SPOR, SPOR TOTO’YA KONUK OLUYOR

SOLHAN SPOR, SPOR TOTO’YA KONUK OLUYOR

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, ligin 9’uncu hafta karşılaşmasında Spor Toto’ya konuğu oluyor. Temsilcimiz çıktığı 8 lig maçından henüz bir galibiyeti bulunurken 7 karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

AXA Sigorta Efeler Ligi 9’uncu hafta karşılaşmaları başlıyor.
8 HAFTADA 1 GALİBİYET ALDI
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl Solhanspor Kulübü, ligin 9’uncu haftasında Spor Toto ile karşılaşacak.
Lige hazırlıklara başlarken iyi bir hedef belirleyen ancak ligin başlamasıyla beklenen sonuçları alamayan Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, çıktığı ilk üç lig maçında set dahi alamazken takımda yapılan bazı değişikliklerle ilk setini Fenerbahçe deplasmanında ilk puanını ise Halkbank’tan aldı. İlk 6 haftayı galibiyetsiz geride bırakan Solhan Spor ligin 7’inci hafta karşılaşmasında konuk ettiği Afyon Beledeiye Yüntaş takımını 3-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Aldığı bu galibiyetten sonra Tokat Belediye Plevne takımıyla karşılaşan temsilcimiz, bu karşılaşmadan da mağlup ayrılarak 7’inci mağlubiyetini almış oldu.
SOLHAN SPOR SPOR TOTO İLE KARŞILAŞIYOR
Ligin 9’uncu haftasında Spor Toto Spor ile karşılaşacak olan temsilcimiz hazırlıklarını sürdürüyor.Başkentte oynanacak karşılaşma; 21 Kasım 2021 Pazar günü saat: 14.00 Ankara - Başkent Voleybol Salonu’nda başlayacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum