Advert
as

YENİ SOLHAN SPOR, AKSARAY GENÇLİK İLE KARŞILAŞTI

YENİ SOLHAN SPOR, AKSARAY GENÇLİK İLE KARŞILAŞTI

Solhan’ın voleybol ikinci ligdeki temsilcisi Yeni Solhan Spor, Ligin 6’ncı hafta karşılaşmasında Elazığ Aksaray Gençlik’i ağırladı.


Yeni Solhan Spor Elazığ Aksaray Gençlik takımına mağlup oldu.
Türkiye Voleybol Federasyonu 2’nci lig 7’inci grup karşılaşmaları oynandı. Cumartesi günü oynanan ligin 6’ncı hafta müsabakasında Yeni Solhan Spor, Elazığ Aksaray Gençlik takımı ile karşılaştı. 
20 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 13.00’da Solhan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz ilk seti; 25-12, ikinci seti 25-18 ve 3’üncü seti ise 25-20 kaybederek karşılaşmada 3-0 mağlup oldu.
Ligdeki ilk sezon deneyimini yaşayan Solhan gençlerinden oluşan Yeni Solhan Spor takımı, bu sezon çıktığı 5 lig maçından henüz galibiyet ile tanışmazken her geçen gün deneyim elde etmeye devam ediyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum