Advert
as

SOLHANLI YILDIZLAR BİNGÖL’Ü TEMSİL EDECEKLER

SOLHANLI YILDIZLAR BİNGÖL’Ü TEMSİL EDECEKLER

Bingöl’de yıldızlar masa tenisi il elemeleri yapıldı. Yapılan elemelerde dereceye giren Solhanlı sporcular, Bingöl’ü bölgede temsil edecekler.

Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Masa Tenisi Şampiyonasının yıldız kızlar il birinciliği maçları oynandı.
Karşılaşmalar 13Kasım 2021 tarihinde Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Derece giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.
Bingöl’de yıldız kızlarda 16 masa tenisi sporcusu kıyasıya mücadele etti. Yapılan müsabakalar sonrasından yıldız kızlarda Solhanlı sporcularilk dört sırayı aldı. Sıralamada ilk yer alan Solhanlı sporcular ilerleyen tarihlerde Malatya ilinde yapılacak bölge yarışmalarında Bingöl’ü temsil edecekler.
Yıldız Kızlar il birinciliği dereceleri:
1. Zeynep Tütünen
2. Meral Ayraç
3. Melike Ayraç
4. Zeynep Sude Yılmaz
Bu sonuç ile 16 sporcunun katıldığı masa tenisi Bingöl il elemelerinde Solhanlı 4sporcu antrenörleri Ahmet Harun Koca nezaretinde Malatya’daki bölge elemelerine katılacaklar.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum