Advert
as

TİRYAKİ, TEŞEKKÜR MESAJI YAYIMLADI

TİRYAKİ, TEŞEKKÜR MESAJI YAYIMLADI

Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Muhammed Fatih Tiryaki, Saadet Partisi 5. Olağan İl kongresi hakkında teşekkür mesajı yayınladı.

Bingöl’de düzenlenen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katılım sağladığı Saadet Partisi 5. Olağan İl kongresi hakkında İl Başkanı Muhammed Fatih Tiryaki tarafından teşekkür mesajı yayımlandı.

Tiryaki tarafından yayımlanan mesajda; '' Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun katılımlarıyla İlimizde gerçekleştirdiğimiz 5.olağan İl Kongremizin heyecan dolu geçmesini sağlayan Kadın kollarımız ve Gençlik kollarımız başta olmak üzere, tüm yönetimimize, İlçe başkanlarımıza, bizi yanlız bırakmayan siyasi parti il ve ilçe başkanlarına, teşkilatlarına, Sivil toplum Kuruluşlarına, basın emekçilerimize, kadınlarımıza, gençlerimize ve tüm Bingöllü hemşehrilerime teşekkür ederim. Kongremizde ki heyecan; İlimizin eskiden olduğu gibi yine Milli Görüşün Kalesi olmaya aday bir İl olduğunu, kongreye gelen herkese hissettirdi. Rahmetli Necmeddin Erbakan Hocamızın vefatından önce, teşkilatlardan istediği 'heyecan'ı, İlimizde Kongremizle yaşamanın mutluluğu içerisinde olduğumuzu halkımızla paylaşmak isterim. Rahmetli Erbakan Hocamın geçmişte söylediği ve Siyasi yasak almasına sebep olan sözlerinin anlamının tüm İlimiz farkındadır diye düşünüyorum. Ve onun izinde olan Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun da hak ve adaletten yana takındığı tavra kongreye gelen tüm misafirlerimiz tekrar şahidlik etmiştir. Partimizin özgün ağırlığının ve yaptığı Muhalefetin, kitlesel ve Teşkilati ağırlığa geçeceğini bize gösteren Kongremizin hayırlara vesile olmasını diler, Kongremize katılan herkese ve  katılamayan ama dualarıyla yanımızda olan tüm sevenlerimize tekraren teşekkür ederim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada, İlimizde bulunan sorunlarla Saadet Partisi İl Başkanlığı olarak canla başla mücadele edeceğimize söz veriyoruz. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır'' ifadelerine yer verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum