Advert
as

SOLHAN SPOR, ALTEKMA’YI MAĞLUP ETTİ

SOLHAN SPOR, ALTEKMA’YI MAĞLUP ETTİ

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 10’uncu haftasında İzmir temsilcisi Altekma'yı konuk etti. Temsilcimiz, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.


Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 2021-2022 sezonu 10’uncu hafta müsabakaları oynandı.
2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, 10’uncu hafta karşılaşmasında İzmir temsilcisi Altekma takımını konuk etti. Ligde çıktığı 9 karşılaşmada 4 puan alan Solhan Spor, 26 Kasım 2021 Cuma günü saat:14.00’da 10’uncu hafta müsabakasına çıktı. Bingöl - Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setine iyi başlayan temsilcimiz, oyun üstünlüğünü koruyarak bu seti 25-17 kazandı. Karşılaşmanın ikinci setinde de üstünlük elde ederek bu üstünlüğünü set sonuna taşıyan Solhan Spor, bu seti de 25-17 kazanarak skorda 2-0 üstünlük sağladı. Karşılaşmanın üçüncü setinde ise sayılarda konuk ekiple eşit bir şekilde ilerleyen temsilcimiz, yapılan bazı hatalar sonucunda setten koparak geriye düşmüş olsa da bu farkı eriterek farkı azaltarak bu seti 25-22 kaybetti. Karşılaşmanın 4'üncü ve son setinde ilk iki sette olduğu gibi iyi başlayan temsilcimiz, hatalarını azaltarak oyun üstünlüğünü setin sonuna kadar sürdürüp bu seti 25-19 kazandı. Bu karşılaşmayı 3-1 kazanan Solhan Spor sezonun 2'nci galibiyetine ulaştı.

TARAFTARIN GALİBİYETE ETKİSİ OLDU
Sporcular, sezon başından bu yana ilk kez çok sayıdaki taraftarın önünde maça çıktı. Takımın 1'inci ligde olduğu yıllarda her karşılaşmada salonu dolduran taraftarlar voleybol camiasında biliniyordu. Pandeminin gölgesinde geçen taraftarsız bir sezonun ardından bu sezon önceki yıllara nazaran az sayıda taraftar karşılaşmaları izlemeye gidiyordu. Takım, sezonun ilk 9 haftasında tek galibiyet aldığından ikinci bir galibiyet için bu karşılaşmanın kırılma noktası olduğu düşünüldüğünden karşılaşmaya taraftarında desteğini alarak etki etmeyi düşünen Solhan Spor Başantrenörü Mehmet Şahin, taraftarları maça davet etti. Solhan ve Bingöl'den çok sayıda taraftar karşılaşmayı izleyerek takıma destek verdi. Taraftarında desteğini alan takım, bu karşılaşmadan galip ayrılırken, sporcular maç boyunca bir an olsun susmayan taraftarları tribünleri gezip alkışlayarak teşekkür ettiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum