Advert
as

SOLHANLI KROSÇULARDAN BİR BAŞARI DAHA

SOLHANLI KROSÇULARDAN BİR BAŞARI DAHA

Van ilinde düzenlenen kulüpler arası bölgesel kros ligi yarışmalarına Bingöl’ü temsilen 5 takım katıldı. 10 ilden krosçuların katıldığı yarışta Bingöl adına yarışan 20 sporcudan 9’u Solhanlı sporculardan oluştuğu öğrenildi.

Kulüpler arası bölgesel kros ligi yarışmaları Van ilinde yapıldı. İsmini çeşitli spor müsabakaları ile devamlı gündemde tutan Solhan, bu yarışlara da Bingöl adına 9 sporcu gönderdi.
Van ilinde yapılan kulüpler arası bölgesel kros yarışmasına aralarında Bingöl’ün de olduğu, Mardin, Diyarbakır, Elazığ, Batman, Siirt, Hakkari, Van ve Şırnak illerinden sporcular katıldı. Bingöl’ü temsilen 5 takım olarak yarışlara katılan yaş grupları dereceleri şu şekilde; Küçük Kızlar İl karması 1.lik, U14 Kızlar Bingöl Olimpiyat Spor Kulübü 2.lik, U14 İl karması Erkekler 1.lik, U16 İl karması Erkek takımı 3.lük, Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü takım 2.lik derecelerini elde etti. Bingöl ilinden katılım sağlayan beş takımın beşi de kupa ile döndü.

I. Kademe kros yarışmalarında Bingöl’ü temsilen katılan 5 takımdan oluşan 20 sporcudan 9’unun Solhanlı sporculardan oluştuğu öğrenildi. Van ilinde düzenlenen yarışlarda derece elde eden krosçu sporcular, 4 Aralık 2021 tarihinde Siirt ilinde düzenlenecek II. Kademe yarışlarına katılacaklar.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum