Advert
as

ÇAĞLAYAN’IN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

ÇAĞLAYAN’IN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Ahlat Abdurrahman Gazi Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursunda eğitim gören 20 gündür haber alınamayan 18 yaşındaki İshak Çağlayanın cansız bedeni Vangölü kıyısında bulundu.

Bingöl'den hafızlık eğitimi için Bitlis Ahlat ilçesine giden İshak Çağlayan, 9 Kasım günü gece saatlerinde, eğitim gördüğü Abdurrahman Gazi Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu'ndan izinsiz ayrıldı. Çağlayan'dan haber alınamaması üzerine güvenlik güçlerine haber verildi.

İlçe genelinde 20 gündür yürütülen çalışmalar sonucu Çağlayan'ın cansız bedeni, Van Gölü'nde kıyıya yakın bölgede bulundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum