Advert
as

SOLHAN SPOR, GALATASARAY'A MAĞLUP OLDU

SOLHAN SPOR, GALATASARAY'A MAĞLUP OLDU

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 11’inci haftasında Galatasaray'a konuk oldu. Temsilcimiz, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.


Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 2021-2022 sezonu 11'inci hafta müsabakaları oynandı.
2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, 11'inci hafta karşılaşmasında İstanbul temsilcilerinden Galatasaray takımına konuk oldu. Ligde çıktığı 10 karşılaşmada 7 puan alan Solhan Spor, 4 Aralık 2021 Cumartesi günü saat:14.30’da 11'inci hafta müsabakasına çıktı. İstanbul Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlamayan temsilcimiz, oyuna istediği etkiyi gösteremeyerek ilk seti 25-18 kaybetti. Karşılaşmanın ikinci setinde de istediği oyunu sergilemeyen Solhan Spor, bu seti de 25-16 kaybederek skorda 2-0 geriye düştü. Karşılaşmanın üçüncü setinde ise setin ilk sayılarında öne geçen temsilcimiz, ev sahibi ekibe arka arkaya verdiği serilerden dolayı tekrar geriye düşerek açılan farkı kapatamadığından bu seti de 25-20 kaybederek karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. 
KADRO TAMAMLANDI, OYUN DEĞİŞMEDİ
Voleybol temsilcimiz Solhan Spor, sezon başında yapılan yanlış transfer politikasında sezona kötü başlamıştı. Ligin ilk haftalarında çıktığı karşılaşmalardan mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz, ligde kalıcı olmak için takımda  değişikliğe gitti. Takımın yollarını ayırdığı sporcuların yerine takıma kattığı sporculardan sonra takım tam kadro olmuş olsa da oynanan oyunun sonucu değiştirmediği görüldü. Takımda özellikle yabancı oyuncuların oyuna edeceği etkide pasörün zayıf kalmasından dolayı transfer sezonunun kapanmadan takviye bir pasörün takıma katılması bekleniyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum