Advert
as

SOLHANLI 9 SPORCU ADINI YARI FİNALLERE YAZDIRDI

SOLHANLI 9 SPORCU ADINI YARI FİNALLERE YAZDIRDI

Van'da düzenlenen karma ve kulüpleri arası bölgesel kros ligi yarışmalarında 5 kupa kazanan Bingöl takımları ve sporcular, Mardin'deki yarışlarda da 5 kupa kazandı. Yarı Finale adını yazdıran Bingöl ekibinde Solhanlı dokuz sporcu yer aldı.


Türkiye Atletizm Federasyonunun 2021 faaliyet takviminde yer alan yarışmalar kapsamında, Mardin'de İl-İlçe Karmaları ve Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 2. kademe yarışları gerçekleştirildi. 

Bingöl Atletizm İl Temsilcisi Osman Orman, yaptığı açıklamada, Mardin’de yapılan 2. kademe yarışlarda Bingöllü sporcuların 3 birincilik ve 2 üçüncülük kupası aldığını belirterek, geçen hafta yapılan yarışlarda ise 2 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük kupası kazandıklarını hatırlatrak “Alınan sonuçlarla Bingöl'ün 17 Aralık’ta Diyarbakır’da yapılacak Yarı Final Yarışmalarına 5 takım ile tam kadro katılmaya hak kazandığını anlatan Orman, gelişmeleri şöyle açıkladı:  "U14 Kızlar İl Karması Takımımız birinci, U14 Kızlar Kulüpler Takımımız Bingöl Olimpiyat Spor Kulübü birinci, U14 Erkek İl Karması Takımımız birinci, U16 Erkek İl Karması Takımımız üçüncü, U18 Erkek Kulüpler Takımımız Bingöl Belediye Yaşamspor üçüncü oldu. Ayrıca U14 Kızlar Kategorisinde yarışan Bingöl Olimpiyat Spor Kulübü sporcularımızdan Merve Gezici Gümüş madalya ile yarışmayı tamamladı. Yarışmalarda dereceye giren sporcularımız başta olmak üzere antrenörlerimiz Veysel Anacur, Ümit Sekin, Musa Anacur ve Murat Çağatay hocalarımızı tebrik ediyor, Yarı Final Yarışmalarında başarılar diliyoruz. Emeklerinden ve bizlere eşlik ettiğinden dolayı Kafile Temsilcilerimiz Solhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Zülfü Çalışkan beye ve Merve Karabatak hanıma çok teşekkür ediyoruz. Katkı sunan, destek veren Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Bingöl Olimpiyat Spor Kulübü ve Bingöl Belediye Yaşamspor Kulübü Yönetim Kurullarına, bu başarıda desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olduğunu hissettiğiniz tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Solhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan ise yaptığı açıklamada, “Genç sporcularımız Van ilinde aldıkları 5 kupanın akabinde Mardin ilinde de aynı başarıyı göstererek aldıkları 5 kupa ile adlarını 17 Aralık’ta Diyarbakır’da yapılacak Yarı Final Yarışmalarına 5 takım tam kadro olarak katılmaya hak kazanarak birleri onurlandırdılar. Bizlere bu mutluluğu yaşattıkları için sporcularımıza teşekkür ediyor. Bu vesileyle sporcularımız, antrenörlerimiz ve emeği geçen herkese kurumumuz adınaşükranlarımızı sunuyorum.” dedi

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum