Advert
as

SOLHAN SPOR, ZİRAAT BANKKART’ KONUK EDİYOR

SOLHAN SPOR, ZİRAAT BANKKART’ KONUK EDİYOR

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, ligin 12’nci hafta karşılaşmasında Ziraat Bankkart’ı konuk ediyor. Temsilcimiz çıktığı 11 lig maçından henüz iki galibiyeti bulunurken 9 karşılaşmadan mağlup ayrıldı.


AXA Sigorta Efeler Ligi 12’nci  hafta karşılaşmaları başlıyor.
SKORLAR DEĞİŞECEKMİ?
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl Solhanspor Kulübü, ligin 12’inci haftasında Ziraat Bankkart ile karşılaşacak.
Lige hazırlıklara başlarken iyi bir hedef belirleyen ancak beklenen sonuçları alamayan Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, çıktığı ilk üç lig maçında set dahi alamazken takımda yapılan bazı değişikliklerle ilk setini Fenerbahçe deplasmanında ilk puanını ise Halkbank’tan aldı. İlk 6 haftayı galibiyetsiz geride bırakan Solhan Spor, ligin 7’inci hafta karşılaşmasında konuk ettiği Afyon Belediye Yüntaş takımını 3-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Aldığı bu galibiyetten sonra Tokat Belediye Plevne ve Spor Toto takımlarıyla karşılaşan temsilcimiz, bu karşılaşmadan da mağlup ayrılarak 8’inci mağlubiyetini alırken ligin 10’uncu haftasında karşılaştığı Altekma takımını 3-1 mağlup ederek galibiyet sayısını 2’ye çıkarttı. Son olarak ligin 11’inci haftasında Galatasaray’a mağlup olan temsilcimiz, 9 mağlubiyet ve 2 galibiyet ile 7 puanı bulunuyor. Çoğu karşılaşmadan kötü skor ile ayrılan Solhan Spor’da yapılan sporcu ve antrenör değişikliğinden sonra skorların değişip değişmeyeceği merak ediliyor.
SOLHAN SPOR, ZİRAAT BANKKART İLE KARŞILAŞIYOR
AXA Sigorta Efeler Ligindeki temsilcimiz Solhan Spor, Efeler Ligindeki ikinci yılında Ziraat Bankkart ile 4’üncü randevusuna çıkıyor. Geçtiğimiz sezon Efeler Ligine yükselen Solhan Spor ligdeki ilk yılında biri Kupa Voley olmak üzere üç kez karşılaştı. Temsilcimiz, Kupa Voley ve deplasman maçında 3-0 mağlup olurken, evinde oynadığı karşılaşmada 3-2 mağlup ayrılarak 1 puan ile yetinmişti. AXA Sigorta Efeler Liginde ikinci sezonunu geçiren Solhan Spor, Ziraat Bankkart ile ilk yarı maçına çıkıyor. Temsilcimiz ligin 12’nci haftasında karşılaşacağı Ziraat Bankkart maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.
9 Aralık 2021 Perşembe günü saat: 14.00’da Bingöl –Karşıyaka Spor Salonu’nda başlayacak olan karşılaşma, Misli.Com Web ve Mobil TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak.
TAKIMLARDAN KARDEŞLİK MESAJI
AXA Sigorta Efeler Ligi 12’nci haftasında Solhan Spor ve Ziraat Bankkart arasında oynanacak karşılaşma öncesinde her iki takımdan kardeşlik mesajı verildi. İnstagram hesabının hikaye bölümünden kardeşlik görseli ile beraber, “Ziraat Bankkart Solhan Spor’a konuk olmaktan onur duyar” mesajını ekleyen Ziraat Bankkart takımına Solhan Spor ise, “Solhan Spor Ziraat Bankkart’ı ağırlamaktan onur duyar” şeklinde cevapladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum