Advert
as

SOLHAN SPOR, ZİRAAT BANKKART'A MAĞLUP OLDU

SOLHAN SPOR, ZİRAAT BANKKART'A MAĞLUP OLDU

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 12’inci haftasında Ziraat Bankkart takımını konuk etti. Temsilcimiz, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılarak ligdeki 10’uncu mağlubiyetini aldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 2021-2022 sezonu 12'nci hafta müsabakaları oynandı.
2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, 12'inci hafta karşılaşmasında başkent temsilcilerinden Ziraat Bankkart takımını konuk etti. Ligde çıktığı 11 karşılaşmada 7 puan alan Solhan Spor, 9 Aralık 2021 Perşembe günü saat:14.00’da 12'nci hafta müsabakasına çıktı. Bingöl Karşıyaka spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz maç boyunca iyi bir oyun sergilemiş olsa da skoru lehine sonuçlandıramadı.  Karşılaşmanın ilk setinde setin sonuna kadar oyuna ortak olan Solhan Spor, setin sonunu getiremeyerek bu seti 25-23 kaybetti. Karşılaşmanın ikinci setinde de konuk takım ile sayıları bölüşen temsilcimiz, setin sonlarına doğru yaptığı hatalardan dolayı  bu seti de 25-21 kaybederek skorda 2-0 geriye düştü. Karşılaşmanın üçüncü setinde ise setin ilk sayılarında öne geçen temsilcimiz, setin sonlarına doğru rakibin sete ortak olmasına izin vererek geriye düştü.  Setin sonlarına doğru yaptığı yanlış oyuncu değişikliği ile seti kurtaracağı yerde rakibin seri yakalayarak 5 sayı ard arda almasına engel olamayan temsilcimiz, bu seti de 25-16 kaybederek karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. 
Solhan Spor, AXA Sigorta Efeler Ligi 12’nci hafta sonunda çıktığı karşılaşmalardan 10 mağlubiyet ve 2 galibiyet ile aldığı 7 puan ile ligde son sıralarda yer alıyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum