Advert
as

BİNGÖL'DE KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMAYACAK

BİNGÖL'DE KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMAYACAK

Bingöl’de "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında meslek lisesi öğrencilerimiz, atölyede ürettikleri malzemelerle merkezde ve köy okullarında kütüphane oluşturmaya devam ediyor.


Bingöl'de 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi kapsamında üretilen kütüphane donatılarının okullara dağıtımı sürüyor. Meslek lisesi öğrencileri, atölyede kütüphaneler için masa ve kitaplık üretiyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde Millî Eğitim Bakanlığınca hazırlanan "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında Bingöl'deki meslek liselerinde üretilen kütüphane donatılarının okullara dağıtımı sürüyor.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesinde yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan ve Millî Eğitim Bakanlığımızca yürütülen "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi çerçevesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, kütüphanesi olmayan 125 okulun kütüphanesini yapmak için harekete geçti.
Mesleki ve Teknik Anadolu Lise'mizin öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan kütüphanenin raf ve masaları için teşekkür eden Güney, proje kapsamında kütüphanesi bulunmayan okullara kısa süre içerisinde kütüphane kazandırmak adına tüm imkanların seferber edildiğini belirterek, Bingöl'de kütüphanesi olmayan okul kalmayacak. İlimizdeki 125 okulumuza yılsonuna kadar kütüphane yapılmasını hedefliyoruz. Meslek Liselerimiz ile elele çalışmalarımız devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde başlatılan, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle yürütülen proje kapsamında 81 ilimizde açılışlar yapılıyor. Bakanlığımız tarafından 'Kütüphanesi Okul Kalmasın' projemiz çerçevesinde 81 ilde kütüphane eksiği olan tüm okullarımızda kütüphaneler yapılmaya devam ediliyor. Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığımız bizlere her türlü imkanı sağlıyor. Bizler de sahada yapılan çalışmaları yerinde görmek, bu işin altını bir kez daha çizmek adına çalışmalarımıza "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" diyerek aralıksız devam ediyoruz. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, okulda aldıkları eğitimin yanında meslek de öğreniyor. Üretimleriyle döner sermayeden pay alıyor.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum