Advert
as

Hazarşah Yolunda Olası Bir Facia Önlendi

Hazarşah Yolunda Olası Bir Facia Önlendi

Hazarşah Köyü yol ayrımında PKK'lıların yola tuzakladığı el yapımı patlayıcılar, Jandarma tarafından bulunarak imha edildi.

 

 

İlçemiz Hazarşah Köy yol ayrımında Jandarmanın şüphe üzerine yaptığı kontrolde, PKK’lılar tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı bulunarak, olası bir facia yaşanmadan imha edildiği belirtildi.

 

Konu hakkında yapılan açıklamada, Solhan D-300 karayolu Hazarşah köyü yol ayrımında Jandarma tarafından şüphe üzerine yapılan kontrolde, PKK mensuplarınca 1 litrelik kaplara sarılmış şekilde yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı düzeneği tespit edildiği belirtildi.

 

Açıklamada, “7 adet muhtelif pet şişe/poşete sarılı yaklaşık 15 kilogram TNT tozu, 3 adet elektrikli fünye, 2 adet 100 gram halinde saniye fitilli C4 patlayıcı, 1 adet uzaktan kumandalı patlayıcı sistem alıcısı, 1 adet ateşleme düzeneği ve 1 adet fitilli patlayıcıdan oluşan el yapımı patlayıcı düzeneği kontrollü bir şekilde patlatılarak imha edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum