Advert
as

ERDOĞAN YENER GÜVEN TAZELEDİ

ERDOĞAN YENER GÜVEN TAZELEDİ

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda yapılan Bingöl Ziraat Mühendisleri Odasının 48. Olağan Kurulunda Bingöl Ziraat Mühendisleri Odası mevcut başkan Erdoğan Yener ile yola devam denildi.


Bingöl Ziraat Mühendisleri Odası mevcut başkan Erdoğan Yener ile yola devam kararı aldı.
Bingöl Ziraat Mühendisleri Odasının 48. Olağan Kurul toplantısı Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda yapıldı.
Pazar günü Saat 11.00'de yapılan seçimlerde iki aday yarıştı. Oylamanın ardından mecut başkan Erdoğan Yener, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Seçim sonrası açıklama yapan Yener, tüm oda üyelerine teşekkür ettiğini söyleyerek, şunları söyledi:"Bingöl ziraat Mühendisleri odası Bingöl il temsilciliği 48. olağan genel kurulumuza katılım sağlayan ve teveccüh gösterip bizi tekrardan seçen  oda üyelerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim. Üyelerimizin oda faaliyetlerine yapacakları katkılar ile odamız daha güçlü hale gelecektir. Pandemi sürecinde önemi bir kez daha ortaya çıkan tarımın paydaşlarından olan biz ziraat Mühendisleri üzerimize düşen görevi bulunduğumuz yerlerde en iyi şekilde yapacak ve ülke ekonomisine büyük katkılar sunacağız. Kurulumuza katılıp bizi onure eden değerli üyelerimiz ve sonrasında tebriklerini ileten bütün tarım gönüldaşlarına oda yönetimi olarak şükranlarımı sunarım" dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum