Advert
as

YENİ SOLHAN SPOR, DİYARBAKIR YENİŞEHİR BLD.İLE KARŞILAŞIYOR

YENİ SOLHAN SPOR, DİYARBAKIR YENİŞEHİR BLD.İLE KARŞILAŞIYOR

Solhan’ın yeni voleybol temsilcisi Yeni Solhan Spor, ligin 10’uncu hafta karşılaşmasında Diyarbakır temsilcisi Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Voleybol takımı ile karşılaşacak. Karşılaşma Diyarbakır Köşler Salonu’nda oynanacak.


Yeni Solhan Spor, bu hafta;Diyarbakır temsilcisi Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Voleybol takımına konuk oluyor.
Türkiye Voleybol Federasyonu 2’nci lig 7’nci grupta mücadele eden Yeni Solhan Spor, ligin 10’uncu hafta karşılaşmasına çıkıyor.
Ligdeki ilk karşılaşmasında Diyarbakır temsilcisi Diyarbakır Yenişehir Belediyespor takımını ağırlayan Yeni Solhan Spor, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılmıştı. Bu hafta yine Diyarbakır temsilcisine konuk oluyor.
Ligin 9’uncu hafta karşılaşmasında Rize ekibi Güneysu Spor Lisesi’ne konuk olması gereken Yeni Solhan Spor, rakip takımın ligden çekilmesinden dolayı bu karşılaşma iptal edildi.
9 haftanın geride kaldığı ligde 19 Aralık 2021 Pazar günü 10’uncu hafta müsabakaları oynanacak.
Temsilcimiz Yeni Solhan Spor, Diyarbakır temsilcisi Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Voleybol takımına konuk oluyor. Karşılaşma 19 Aralık 2021 Pazar günü saat: 13.00’da Diyarbakır-Köşkler’de oynanacak. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum