Advert
as

SOLHAN SPOR,BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR’A KONUK OLUYOR

SOLHAN SPOR,BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR’A KONUK OLUYOR

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, ligin 13’üncü hafta karşılaşmasında Bursa Büyükşehir Belediye Spor’a konuk oluyor. Temsilcimiz çıktığı 12 lig maçındaiki galibiyeti ve 10mağlubiyet ile 13’üncü sırada yer alıyor.


AXA Sigorta Efeler Ligi 13’üncü  hafta karşılaşmaları başlıyor.
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl Solhanspor Kulübü, ligin 13’üncü haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Spor ile karşılaşacak.
Ligde hazırlıklara başlarken iyi bir hedef belirleyen ancak beklenen sonuçları alamayan Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, ligde ilk setini Fenerbahçe deplasmanında ilk puanını ise Halkbank’tan aldı. İlk 6 haftayı galibiyetsiz geride bırakan Solhan Spor, ligin 7’inci hafta karşılaşmasında konuk ettiği Afyon Belediye Yüntaş takımını 3-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Ligin 10’uncu haftasında karşılaştığı Altekma takımını 3-1 mağlup ederek galibiyet sayısını 2’ye çıkartan Solhanspor, yapılan teransferler ve hoca değişikliği sonrası konuk ettiği Ziraat Bankkart’a karşı iyi bir oyun sergilese de puan alamadı. Ligde geride bıraktığı 12 karşılaşmada 2 galibeyet ve 10 mağlubiyet sonucunda hanesine 7 puan yazdırabildi. 
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR İLE KARŞILAŞIYOR
AXA Sigorta Efeler Ligindeki temsilcimiz Solhan Spor, Efeler Ligindeki ikinci yılında 13’üncü müsabakasına çıkıyor. 12’inci hafta Ziraat Bankkartmüsabakasında puan bulamayan Solhanspor, ilk yarının son haftasındaki müsabakaya bilendi. Ligin 13’üncü hafta müsabakaları Pazar günü oynanacak. 
Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor, sezonun ilk yarısının son maçında Bursa Büyükşehir Belediye Spor’a konuk oluyor. 
19 Aralık 2021 Pazar günü saat: 15.00’da Bursa-Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda başlayacak olan Bursa Büyükşehir Belediye Spor ile Bingöl Solhan Spor karşılaşması, Misli.Com Web ve Mobil TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum