Advert
as

ÖĞRENCİLERE KIŞ VE EĞİTİM DESTEĞİ

ÖĞRENCİLERE KIŞ VE EĞİTİM DESTEĞİ

Boğlan Mahalle Muhtarı Fırat Arı’nın öncülük ettiği, çok sayıda hayırseverin desteğiyle öğrencilere kışlık giysi ve kitap desteği verildi. Bunun yanında belirlenen 20 aileye aylık ekmek desteği ve 18 öğrenciye burs imkanı sağlandı.

Havaların soğumasıyla kışlık giysi alamayan öğrencilere bot ve mont desteği, 20 aileye aylık ekmek desteği ve 18 öğrenciye aylık burs ve Elazığ Yazıkonak Belediyesinin desteğiyle çok sayıda öğrenciye kaynak kitap desteği verildi.
Verilen destekler ile ilgili açıklamalarda bulunan Muhtar Arı, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da mahallemiz ve ilçemizde desteğe ihtiyacı olan ailelerimiz ve öğrencilerimize destek vermeye devam ediyoruz. Bu yıl eğitim ve öğretimin başlamasıyla araştırarak ulaştığımız öğrencilerimizin ihtiyaçlarını bir nebze karşılamaya çalışıyoruz. Özellikle havaların soğumasıyla kışlık giysi alamayacak durumda olan öğrencilerimizin kışı sıcak geçirmeleri için hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle onları giydirdik. 28 Ağustos İlköğretim Okulu'nda ve maddi durumu olmayan toplamda 140 kişiye ayakkabı, 60 kişiye mont ve 20 ailemizin aylık ekmeğini karşıladık. Ayrıca mahallemizde çok sayıda mağdur aileye gıda yardımı ve 18 Üniversite öğrencimize burs desteği verdik. Bunun yanında Boğlan Mahalle Muhtarı olarak talebimiz üzerine Elazığ Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Sayın Hatif Çadırcı ve beraberinde Belediye Meclis üyesi ve Yeşil Yıldız Bağımlılıkla Mücadele Derneği İl Temsilcisi hemşehrimiz Faruk Akar, Mahalle Muhtarları Vahap Güneş, Bilal Soğanlı ve esnaflardan Bayram Gülmez ilçemize gelerek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kaynak kitap desteğinde bulundular. İlçe merkezinde Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi ve Solhan Anadolu Lisesi son sınıflarına kitap dağıtımı yapıldıktan sonra Arakonak Borsa İstanbul Ortaokulu ve Yenibaşak YİBO'daki öğrencilere kitap dağıtımında bulunduk. Boğlan Mahalle Muhtarı olarak talebimize duyarsız kalmayan Elazığ Yazıkonak Belediye Başkanı Sayın Hatip Çadırcı ve ekibine teşekkür ederim.” dedi.
Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatip Çadırcı ise, "Proje kapsamında Elazığ merkez ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kaynak kitap desteğinde bulunduk. Akabinde bir çok hemşehrinizle komşuluk yapmaktan onur duyduğumuz ve gönül bağımızın olduğu Solhan'daki öğrencilerimize de ulaşmak istedik. Sayın Muhtarım Fırat Bey'in desteğiyle bugün bunu gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden dolayı kurum amirlerimize teşekkür ederim." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum