Advert
as

SOLHAN SPOR, BURSA’YA MAĞLUP OLDU

SOLHAN SPOR, BURSA’YA MAĞLUP OLDU

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 13’inci haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Temsilcimiz, karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrılarak ligin ilk yarısını 11 mağlubiyet ile kapattı.


Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 2021-2022 sezonu 13'üncü hafta müsabakaları oynandı.
2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, 13'üncü hafta karşılaşmasında Bursa temsilcisi Bursa Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Ligde çıktığı 12 karşılaşmada 7 puan alan Solhan Spor, 19 Aralık 2021 Pazar günü saat:15.00’da 13'üncü hafta müsabakasına çıktı. Bursa – Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz maç içinde istikrarını sürdüremediğinden ortak olduğu setleri de kaybederek elindeki fırsatları kaçırdı.  Karşılaşmanın ilk setinde setin sonuna kadar oyuna ortak olan Solhan Spor, setin sonunu getiremeyerek bu seti 25-23 kaybetti. Karşılaşmanın ikinci setine iyi başlayan, setin sonlarına kadar oyun üstünlüğünü sürdüren temsilcimiz, ev sahibi takımın oyuna ortak olmasına izin vererek son sayılarda daha fazla direnemediğinden bu seti de 25-23 kaybederek skorda 2-0 geriye düştü. Karşılaşmanın üçüncü setinde ise setin sonuna kadar kıyasıya geçerken oyundan düşmeyen temsilcimiz, uzatmaya giden bu seti 25 - 27 kazanarak skor 2-1 oldu. Karşılaşmanın son setine kötü başlayan ve bir türlü sete tutunamayan temsilcimiz, uzayan farkı eritemediğinden bu seti de 25-12 kaybederek karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. 
Solhan Spor, AXA Sigorta Efeler Ligi 13’üncü hafta sonunda çıktığı karşılaşmalardan 10 mağlubiyet ve 2 galibiyet ile aldığı 7 puan ile ligin ilk yarısını son sıralarda tamamladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum