Advert
as

Kaymakam Okumuş’tan Kanaat Önderlerine İftar

Kaymakam Okumuş’tan Kanaat Önderlerine İftar

Kaymakam Fatih Okumuş, İlçedeki kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile iş adamlarına iftar verdi.

 

 

Kaymakam Fatih Okumuş, Solhan Öğretmen evi bahçesinde verdiği iftar yemeğinde İlçedeki kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile iş adamlarıyla bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programında konuşan Kaymakam Fatih Okumuş, ilçenin temsili şahsiyetleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.

Hep birlikte iftar yapmış olmanın sevinç ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek bu müstesna akşamı onurlandıran değerli konuklara teşekkür ettiğini belirten Kaymakam Okumuş; “Biz kanaat önderlerimizi özellikle mollalarımızı, iş adamlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı devlet ile millet arasında bir köprü olarak görüyoruz. Siz Solhan’ın temsili şahsiyetlerisiniz. Eğer sizinle devlet arasında ilişki düzgün kurulursa devlet-millet bekası ilelebet devam edecektir. Biz seydalarımızı toplum liderleri olarak görüyoruz. Topluma yol gösteren, yön veren liderler olarak görüyoruz. Toplumun ışığı insanlar olarak görüyoruz. Özellikle şahıslar arası, gruplar arası bir anlaşmazlık, huzursuzluk olduğunda ben Solhan da mollalarımızın, seydalarımızın meselelere el attıklarını gördüm. Yani emniyettin, adliyenin işinin azaldığı gördüm. Hatta anlaşmazlık ve huzursuzluk öncesi durumdan daha ileri ilişkiler kuracak kadar güzel suhulet ile barıştırdıklarını, araya girdiklerini gördüm. Dolayısıyla ben burada devletin temsilcisi olarak sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Solhanlı iş adamlarımız memleketimizi kalkındırıyor,  güzelleştiriyorlar diyen Kaymakam Okumuş; “İş adamı istihdam sağlıyor, milli servete servet katıyor, vergi veriyor. Memlekette yeni bir gelişim olsun, imar olsun hepsinin altında iş adamlarımızın imzası var. Dolayısıyla memleketin kalkınmasında, medeniyetin ilerlemesinde iş adamlarımızın katkısı var. Onlara da bu iftar programına katıldıkları için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, siyasetçilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Okumuş; “ Sizler toplumsal meselelere işaret ederek, toplumsal ihtiyaçları dile getirerek sosyal medya aracılığıyla toplumsal kamuoyu oluşturuyorsunuz. Karar vericileri etkileyecek girişimlerde bulunuyorsunuz.  Kamuoyunun nabzını sizden daha iyi tutan kişiler yoktur. Dolayısıyla sivil toplum kuruluşları ve medya temsilcileri ülkemizin, ilçemizin kalkınmasına, gelişmesine belki de idare olarak bizim hesap verilebilirlik, şeffaflık ve hukuka uygunluk kaygımızı pekiştiriyorlar.  Sivil toplum, medya ve siyaset ayağı özellikle devletin hesap verilebilirliğini hukuka uygunluğunu geliştiriyor, ilerletiyor. Her birinizin millet lehine toplumsal katkısı ciddi anlamda fazla biz bunu göz önünde bulundurmak zorundayız ve göz ardı edemeyiz.” ifadelerini kullandı.

 Kaymakam,  iftar programın akabinde katılımcılara teşekkür etti.

 

Düzenlenen iftar programına Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Değiş, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Eski Belediye Başkanları, kanat önderleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, il encümenleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum