Advert
as

KÖY YOLLARI AÇILIYOR!

KÖY YOLLARI AÇILIYOR!

Solhan’da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle tüm köy yolları ulaşıma kapandı. Köy ve mezralara ulaşımın sağlanması için başlatılan çalışmalarda 27 köyden 22 köy yolu ulaşıma açılırken kalan 5 köy için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.


Solhan’da yoğun kar yağışının ardından kapanan köy yolları için çalışmalar devam ediyor. 
Hafta başında etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Solhan’a bağlı bütün köy ve mezra yolları ulaşıma kapandı. 27 köy ve bağlı mezralar için yol açma çalışmaları aralıksız sürerken kapanan köy yollarından 22 köy yolu ulaşıma açıldı. 
Çalışmaların devam ettiği Hazarşah, Mutluca ve Gelintepe köyleri için yol açma çalışmaları tamamlandıktan sonra çalışmaların Doğuyeli ve Göksu köylerinde devam edeceği öğrenildi.
Devam eden yol açma çalışmalarında sahada incelemelerde bulunan Solhan Kaymakamı Muhammet Çetin,  açılan ve çalışmaların devam ettiği yollar hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum