Advert
as

YENİ SOLHAN SPOR, ERZİNCAN’I KONUK EDİYOR

YENİ SOLHAN SPOR, ERZİNCAN’I KONUK EDİYOR

Solhan’ın yeni voleybol temsilcisi Yeni Solhan Spor, ligin 11’inci hafta karşılaşmasında Erzincan temsilcisi Erzincan Yurdum Gençlik Voleybol takımı ile karşılaşacak. Karşılaşma Solhan Spor Salonu’nda oynanacak.

Solhan’ın voleybol temsilcilerinden Yeni Solhan Spor, ikinci yarı ikinci hafta karşılaşmasında Erzincan temsilcisi Erzincan Yurdum Gençlik Voleybol takımı ile karşılaşıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2’nci lig 7’nci grupta mücadele eden Yeni Solhan Spor, ligin 11’inci hafta karşılaşmasına çıkıyor.

Ligdeki ilk yarı karşılaşmasında Erzincan Yurdum Gençlik Voleybol takımınakonuk olan Yeni Solhan Spor, karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta başlayan ikinci yarı karşılaşmalarında Diyarbakır temsilcisi Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Voleybol takımına konuk olan temsilcimiz, bu hafta ise Erzincan temsilcisi Erzincan Yurdum Gençlik Voleybol takımı konuk ediyor.

Ligin ilk yarısında 9 karşılaşmaya çıkması gereken Yeni Solhan Spor, iki takımın ligden çekilmesiyle bay geçip bu iki hafta dışında çıktığı 7 karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldı.

İkinci yarının başlamasıyla 10 haftanın geride kaldığı ligde 25 Aralık 2021 Cumartesi günü 11’inci hafta müsabakaları oynanacak.

Temsilcimiz Yeni Solhan Spor, Erzincan temsilcisi Erzincan Yurdum Gençlik Voleybol takımını konuk ediyor. Karşılaşma 25 Aralık 2021 Cumartesi günü saat: 13.00’da Solhan Spor Salonu’nda oynanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum