Advert
as

ÖZEL GEREKSİNİMLİ VATANDAŞLARA ZİYARET

ÖZEL GEREKSİNİMLİ VATANDAŞLARA ZİYARET

Solhan Şehit Seyihan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından hane ziyaretleri kapsamında Arakonak Beldesi’nde yaşayan özel gereksinimli vatandaşlar ziyaret edildi.

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi tarafından Solhan ilçesine bağlı Arakonak Beldesi’nde yaşayan özel gereksinimli vatandaşlara ziyaret gerçekleştirildi. Yapılan ziyarette doğuştan ve sonradan yatağa bağımlı olan vatandaşlar ikamet ettikleri adreslerinde kurum tarafından ziyaret edilerek sıkıntıları dinlendi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan kurum müdürü Seyfettin Özdemir,“Aile Bakanlığı olarak Bakanlığımız hizmet modüllerinden yararlanan vatandaşlarımıza aylık rutin olarak ziyaret gerçekleştiriyoruz. Özel gereksinimli vatandaşlarımızı önemsiyoruz. Devletimizin sıcak yüzünü her daim vatandaşlarımızın üstünde olduğunu hissettirmek için personellerimiz ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçemiz Arakonak Beldesi’ne ziyaret gerçekleştirdik. Kurum olarak olumsuz hava koşullarına aldırış etmeksizin önceliğimiz vatandaş diyerek heyecanla çalışıyoruz. Beldede ikamet eden özel gereksinimli vatandaşlarımızı ikamet adreslerinde bire bir ziyaret ederek sıkıntılarını dinliyoruz. Bakanlığımız hizmet modüllerini anlatıyor, hizmetlerimizden yararlandırmaya gayret sarf ediyoruz.Vatandaşlarımızın her türlü sıkıntılarını dinliyoruz, sıkıntılarının giderilmesi hususunda  bilgi notu şeklinde paydaş kurumlarla iletişime geçerek sıkıntıları çözmeye yardımcı oluyoruz, olmaya da devam ediyoruz. Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak sürekli sahadayız.Sahada yaptığımız çalışmalar sonucunda dezavantajlı vatandaşlarımıza daha erken ulaşıyor vatandaşlarımıza hizmet modüllerimizi anlatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Özdemir son olarak; Sosyal Hizmet Merkezi  Müdürlüğü olarak pandami sürecinde vatandaşları  bilgilendirmeye ve aşı için ikna etmeye devam ettiklerini belirterek,yapılan çalışmalarda kendilerine destek verenSolhan Kaymakamı Muhammed Çetin, SolhanBelediye Başkanı Abdulhakim Yıldızve İl MüdürüAydın Polat’a teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum