Advert
as

GEZER’DEN GENÇ İLÇESİNE ZİYARET

GEZER’DEN GENÇ İLÇESİNE ZİYARET

HÜDA PAR GİK Üyesi Zekeriyye Gezer, Genç ilçesinde partililer ve gençlerle buluştu.


HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Eğitimci Zekeriyye Gezer, bir dizi program ve etkinliklere katılmak için Bingöl’ün Genç ilçesini ziyaret etti.

 

Ziyaretler kapsamında HÜDA PAR Genç İlçe Başkanlığında parti içi seminerlere katılan Gezer, ilçe yönetimi ve kadın kolları ile bir araya geldi.

 

Toplantıların ardından Gençlik kollarının düzenlemiş olduğu seminere katılan Gezer, Gençlere İslam tarihinde iz bırakan şahsiyetlerden örnekler vererek, nasihatlar da bulundu. HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı İdris Ağırbaş ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Doğru’nun da katıldığı seminerde program sonunda gençlere ve katılımcılara çiğköfte ikramı yapıldı.

 

Esnaf ziyareti de yapan Gezer, ilçede gençlere yönelik faaliyetleri ile bilinen Gençliler Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında kulüp yetkililerinden bilgi aldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum