Advert
as

DERECEYE GİREN SOLHANLI BALCILAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

DERECEYE GİREN SOLHANLI BALCILAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Bingöl Üniversitesi ve Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Bingöl Bal Yarışması’nda dereceye giren üreticilere ödülleri takdim edildi.

Bingöl Üniversitesi PİKOM Biriminin açıklamasına göre, Genç Tavz Bölgesinden Zeki Çifçi birinci, Solhan Hazarşah Köyünden Ali Esim ikinci, Merkez Çobantaşı Köyünden Mehmet Korkutata üçüncü olmuştu.

Pilot Üniversite Koordinasyon Merkez Birimi (PİKOM)’nde gerçekleştirilen ‘4. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması’nın ödül törenine; Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Solmaz ve Prof. Dr. Hasan Çiftçi, PİKOM Koordinatörü Doç. Dr. Nusret Özbay, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enis Karabulut, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yunus Esen, Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Can Üzer, yarışmanın sponsor firması Bingöl Çapakçur Bal temsilcisi Fikri Üzer, birim amirleri, akademisyenler, üreticiler ve çok sayıda davetli katıldı.
Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, ödül töreninde Bingöl balının kalitesine ve artan tanınırlığına dikkat çekti. PİKOM’un çalışmalarıyla Bingöl balının kalite olarak daha üst seviyelere çıkacağını belirterek dereceye giren üreticilere teşekkür etti. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından dereceye giren üreticilere ödülleri Rektör Çapak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftçi ve Prof. Dr. Ramazan Solmaz tarafından takdim edildi. Yarışmada Zeki Çifçi birinci, Alim Esim ikinci ve Mehmet Korkutata üçüncü oldu.
Program, yarışma sponsoru Bingöl Çapakçur Bal’a plaket takdimi ve yarışmanın organize edilmesinde emeği geçen personele teşekkür belgelerinin verilmesi ile sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum