Advert
as

SOLHAN SBAL BADMİNTON İL BİRİNCİSİ OLDU

SOLHAN SBAL BADMİNTON İL BİRİNCİSİ OLDU

Okul sporları faaliyetleri kapsamında Bingöl’de yapılan badminton müsabakaları sonucu Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi sporcuları il birincisi olarak Bölgede Bingöl’ü temsil etmeye hak kazandı.

2021-2022 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında Bingöl’de badminton müsabakaları il birinciliği maçları oynandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası Badminton turnuvasında Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi okul takımı rakiplerini mağlup ederek Bingöl il birincisi oldu. 
Bingöl Karşıyaka Spor Salonun da oynanan Badminton Bingöl il elemeleri; Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi, Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi, 15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi, Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bingöl Borsa İstanbul Anadolu Lisesi takımları arasında oynandı.
Grup müsabakalarında Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi takımlarını aynı skorla 4-1 mağlup eden Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi, yarı final karşılaşmalarında ise Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini de 4-1 mağlup ederek Badminton Bingöl il elemeleri final etabına yükseldi. Final karşılaşmalarında da Borsa İstanbul Bingöl Anadolu Lisesini 3-2 mağlup eden Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi, bölge finallerinde Bingöl’ü temsil etmeye hak kazandı.
Final müsabakalarının ardından derece elde eden takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum