Advert
as

SOLHAN’DA ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

SOLHAN’DA ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Elazığ Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Boğlan Mahalle Muhtarı Fırat Arı koordinesinde Solhan ilçesindeki öğrencilere kaynak kitabı dağıtıldı.

Daha önce de Tunceli, Elazığ ve Bingöl’de çeşitli okullara kitap gönderen Belediye Başkanı Çadırcı, ilçemizde de bir çok okula kaynak kitabı desteğinde bulundu.

Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, “Onların yüzündeki tebessümü görünce bizim çektiğimiz yorgunluk sıkıntılar bir anda bitiyor. Biz bu işi severek isteyerek gönülden yapıyoruz. Bir öğrencimizin gönlüne dokunmak bizi heyecanlandırıyor, bizi sevindiriyor, bizi mutlu ediyor. Bir öğrencimizin gönlüne dokunabilmek için uzak yakın kar kış demeden dezavantajlı bölgelere ulaşa bildiğimiz kadar ulaşmaya çalışıyoruz. Ben tekrar öğrencilerimizin adına destek derneklere teşekkür ederim.” dedi.

Boğlan Mahalle Muhtarı Fırat Arı ise yaptığı açıklamada, “Yazıkonak Belediyesi yine ilçemizde Şehit Ersin Ateş Ortaokulu, Solhan Anadolu lisesi, 28 Ağustos ortaokuluna kaynak kitapları desteğinde bulundu. Bugüne kadar ilçemize 5 bin’e yakın kaynak kitap desteğinde bulunan Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı’ya, Yeşil Yıldız İl temsilcisi Faruk Akar’a, Yazıkonak Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Vahap Güneş’e ve Sanayi Mahalle Muhtarı Bilal Soğanlı’ya çok teşekkür ederek ilçem adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum