Advert
as

SOLHAN’DA AMBULANS VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 5 YARALI

SOLHAN’DA AMBULANS VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 5 YARALI

Yeni Mahalle Boğlan Bulvarında ambulans ve otomobil çarpıştı, kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, Solhan ilçesi Yenimahalle Boğlan Bulvar’ında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bitlis’e ait 13 AAD 017 plakalı ambulans ile sürücüsü öğrenilemeyen 45 AFU 984 plakalı otomobil çarpıştı. 

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve Trafik Şube Ekiplerine bildirdi. Kazada ambulans ve otomobil içinde bulunan toplam 5 kişi yaralandı. 

Ambulansta bulunan sağlık çalışanlarından U.B.Y. C.B. M.K.S’nin tedavisinin Solhan Devlet Hastanesinde yapılırken, otomobilde bulunan öğretmen oldukları öğrenilen M.Ç. ile N.H. tedbir amaçlı Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum