Advert
as

VALİ EKİNCİ, ÇATAK JANDARMA HİZMET BİNASININ AÇILIŞINA KATILDI

VALİ EKİNCİ, ÇATAK JANDARMA HİZMET BİNASININ AÇILIŞINA KATILDI

Vatandaşla buluşma programları kapsamında ilçeleri ziyaret eden Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Karlıova'da bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Karlıova Kaşıkçı köyünde ilçe Kaymakamı Sedat Özdemir ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Kadir Ekinci, yapımı tamamlanan Kaşıkçı Köyü Camii'nin açılışına katıldı. 

Köy sakinleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden ve köylülerin taleplerini dinleyen Vali Ekinci, daha sonra Kaşıkçı İlkokulunu ziyaret etti. 

Vali Ekinci daha sonra yapımı tamamlanan Çatak Jandarma Karakol Komutanlığı yeni hizmet binasının açılışına katıldı. 

Burada bir konuşma yapan Vali Kadir Ekinci, “Jandarma Teşkilatımızın emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin korunması için kullanacağı, insanımıza hizmetin en iyisini, en güzelini sunacağı hizmet binasının bölge halkı için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  Sözlerimin başında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, devletimizin ve milletimizin bekası, nazlı bayrağımızın gönderimizde ilelebet dalgalanması, ezanımızın semalarımızda dinmemesi adına hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Bu uğurda gazilik mertebesine erişmiş tüm kahramanlarımıza da sağlıklı uzun ömürler diliyorum.  Şehitlerimizin ve gazilerimizin vatan, bayrak, ezan için canlarını ortaya koyarak sergiledikleri bu duruş geleceğe doğru kararlı yürüyüşümüzün ve güçlü yarınlarımızın en büyük güvencesidir.” dedi. 

Vali Ekinci, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Her birimizin asla unutmaması gereken bir hakikat duruyor karşımızda. O hakikat, bu toprakların her karışının şehit kanları ile sulanmış olduğu ve ceddimizden bizlere bir büyük emanet olarak kalan bu vatanı ebediyen yaşatmaya ant içmiş olduğumuzdur. 
Bugün hamdolsun, şehit ve gazilerimizden aldıkları bilinçle bu ülkenin her köşesinde askerimiz, polisimiz ve korucumuz aynı iman ve şuurla dimdik ayakta ve vazifesinin başındadır. Bütün tehditlere ve hain niyetlere karşı bu iman, aşılmaz ve sarsılmaz sıra dağlar gibi duran en büyük desteğimizdir.  Hangi mihraklarca desteklenirse desteklensin bu büyük millet, her türlü ihaneti ve tehdidi daima bertaraf edecek ve yoluna kararlılıkla devam edecektir inşallah. Askerimizin ve polisimizin dünden bugüne bu dirayetli duruşu sonrasında, Allah'ın izniyle bölgede terörün beli kırılmış, milletimizin yaşadığı o acı dolu günler geride kalmıştır. Alan hâkimiyeti konusunda büyük sorumluluk sahibi olan Jandarma Teşkilatımız, terörle mücadelenin yanı sıra suç ve suçlu ile mücadele, kaçaklığın men ve takibi, sınır güvenliği gibi çok geniş bir alanda da dosta güven, düşmana korku veren kesintisiz bir mücadele içindedir. Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi bu karakolumuzda da görev ve hizmet bilincimizi, yeni güvenlik anlayışımızı, milletiyle bütünleşen devlet yaklaşımını sergileyeceğiz inşallah. Çünkü bizler, millete hizmet etmenin ibadet olduğuna inanan ve devleti ancak millet için yaşatan bir anlayışın temsilcileriyiz. Bu inançla, bugünden itibaren hizmet verecek olan Çatak Karakolu'nun ilimiz ve ülkemiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Karakol hizmet binamızın gerçekleştirilme sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” 
Açılış programı sonrasında yeni hizmet binasını gezen Vali Ekinci, bina hakkında yetkililerden bilgi aldı.  

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum