Advert
as

JANDARMA SOKAK HAYVANLARINA YİYECEK BIRAKTI

JANDARMA SOKAK HAYVANLARINA YİYECEK BIRAKTI

Bingöl Jandarma komutanlığı ekipleri, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını besledi.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri 04 Ocak 2022 tarihinde Bingöl İli Merkez İlçesi kırsalında kış mevsimi dolayısıyla yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarıyla yakından ilgilenerek, hayvanları elleriyle beslediler. Jandarma ekipleri ayrıca yaban hayvanlarının beslenmesi için doğaya yem ve yiyecek bıraktı. 05 Ocak 2022 tarihinde ise Bingöl Belediyesine ait hayvan barınağında bulunan hayvanlara mama, süt ve yiyecek takviyesi yapılarak ziyaret edilmiştir.

  Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteğiyle çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek ve bu konuda duyarlılığı arttırmak amacıyla mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir.” denildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum