Advert
as

SOLHAN SPOR, KIZILTEPE'YE MAĞLUP OLDU

SOLHAN SPOR, KIZILTEPE'YE MAĞLUP OLDU

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 14’inci haftasında Yeni Kızıltepe Spor'a konuk oldu. Temsilcimiz, karşılaşmayı 3-0 kaybederek ligin ikinci yarısına mağlubiyet ile başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 2021-2022 sezonu ikinci yarı karşılaşmaları başladı.

2021 – 2022 voleybol sezonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl temsilcisi Solhan Spor, 14'üncü hafta karşılaşmasında Mardin temsilcisi Yeni Kızıltepe Spor'a konuk oldu. Ligde ilk yarısında çıktığı 13 karşılaşmada 7 puan alan Solhan Spor, 8 Ocak 2022 Cumartesi günü saat:16.00’da 14'üncü hafta müsabakasına çıktı. Mardin – Kızıltepe Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada temsilcimiz

ilk setin başında maçtan koparak rakip takımın açtığı farkı kapatamayarak ilk iki seti farklı sonuçla kaybetti. Karşılaşmanın ilk setini 25-20 kaybeden Solhan Spor, ikinci seti ise 25-12 kaybederek 2-0 geriye düştü. Geriden gelerek ortak olduğu karşılaşmanın üçüncü setinde ise setin sonuna kadar kıyasıya geçerken set uzatmaya giderek 27 - 25 ev sahibi ekibin lehine sonuçlandı.

Solhan Spor bu karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılarak AXA Sigorta Efeler Ligi 14’üncü hafta sonunda çıktığı karşılaşmalardan 10 mağlubiyet ve 2 galibiyet ile aldığı 7 puan ile ligin ilk yarısına başladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum