Advert
as

BAŞKAN KIRIM’DAN SOLHAN HABER GAZETESİNE ZİYARET

BAŞKAN KIRIM’DAN SOLHAN HABER GAZETESİNE ZİYARET

HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Sadrettin Kırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Solhan Haber Gazetesini ziyaret etti.

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Sadrettin Kırım ile Başkan Yardımcısı Bedrettin Öğüt Solhan Haberi ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

 Gazeteciliğin, dünyanın zor ve fedakârlık isteyen mesleklerinden biri olduğunu söyleyen Kırım, Dünya üzerinde gelişen olayların gündeme taşınmasının ve insanların en doğru şekilde bilgilendirilmesinin çok mühim bir görev olduğunu vurguladı.

 ‘Gazetecinin asli görevi, toplumu doğru bilgilendirmektir.’ diyen Başkan Kırım,“Toplumu doğru bilgilendirme imkânı sağlayan gazetecilerin omuzlarındaki ağır görevin bilincindeyiz. Gazetecilerin toplumu doğru bilgilendirme gibi bir yükümlülükleri var. Sadece algı oluşturma adına yalan-yanlış bilgileri yaymayan, zamanın bilgi kirliliğinden uzaklaşıp dosdoğru bir anlayışla hakkı ve hakikati haykıran-yazan gazetecilerin çabasını görüyor ve takdirle karşılıyoruz.”

Gazetecilerin görevlerini zor şartlar altında sürdürmeye çalıştırdıklarına dikkat çeken Kırım, “Kaliteli ve ilkeli haber yapma gayreti içinde olan basın mensuplarımız, çok zor şartlarda mücadele ettiklerini biliyoruz. Çalışan gazeteci veya diğer basın mensuplarına yetkililerin destek olması, habere ulaşmada önlerine çıkan tüm engellerin kaldırılması önem arz etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum