Advert
as

AMATÖR FUTBOL LİGİ’NDE ONUNCU HAFTA OYNANDI

AMATÖR FUTBOL LİGİ’NDE ONUNCU HAFTA OYNANDI

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 2021-2022 sezonu onuncu hafta müsabakaları hafta sonu oynandı. Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü karşılaşmayı 2-1 kazanırken, Arslanbeyli Spor Kulübü ise karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Bu hafta oynanacak karşılaşmaların oynanacağı yer ve tarih hava durumuna göre açıklanacak.


Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 2021- 2022 sezonu dokuzuncu hafta müsabakaları Cumartesi günü başladı.
Beyaz grupta mücadele eden Solhan Arslanbeyli Spor Kulübü’nün karşılaşması Cumartesi günü oynadı. Kırmızı grupta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün karşılaşması ise Pazar günü oynandı.
ARSLANBEYLİ, 2-0 MAĞLUP OLDU
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi Beyaz grupta yer alan Solhan Arslanbeyli Spor Kulübü, onuncu hafta müsabakasında Uydukent Spor Kulübü’nü konuk etti. 8 Ocak Cumartesi günü oynanan karşılaşmada temsilcimiz gol atamazken, kalesinde gelen 2 gole engel olamayarak karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Solhan Arslanbeyli Spor Kulübü, 9’uncu hafta sonunda çıktığı karşılaşmalardan 7 mağlubiyet ve 3 galibiyet alarak 9 puan ile grubunda 5’inci sırada yer alıyor.
GENÇLERBİRLİĞİ 5-1 KAZANDI
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi Kırmızı grupta yer alan Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü, onuncu hafta müsabakasında Kervansaray Spor Kulübü’ne konuk oldu.9 Ocak 2022 Pazar günü Kervansaray Stadında saat: 13.00’da oynanan karşılaşmadan Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü, Yunus Akçabey(2), Recep Yabin, Serdar Demir ve Onurcan Özgün’ün golleriyle 5-1 galip ayrıldı. Solhan Gençlerbirliği, çıktığı 10 karşılaşmadan 8 galibiyet 2 mağlubiyet alarak 24 puan ile ikinci sırada yer alıyor.
11’İNCİ HAFTA HAVA ŞARTLARINA GÖRE NETLİK KAZANACAK
Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 11’inci hafta karşılaşmaları olası kar yağışından dolayı oynanacağı yer ve tarihler açıklanmadı. Edinilen bilgiye göre Bingöl Askf tarafından 11’inci hafta fikstürü karşılaşmaların oynanacağı günden iki gün önce açıklanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum