Advert
as

AÇIK ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

AÇIK ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açık öğretim öğrencileri için bir takım açıklamalar yapıldı.Yapılan açıklamada ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için hatırlatma yapılırken, Mart ayında yapılacak sınavıne-Sınav olarak yapılacağı belirtildi.

Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Açık Öğretim Lisesi 2021-2 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Aralık 2021 günü başlayıp 28 Ocak 2022 günü mesai bitiminde sona erecektir. E-okulda aktif kaydı olan öğrencilerimizin Yeni Kayıt iş ve işlemleri ise; e-Okulda 1. dönem 21 Ocak 2022 tarihinde bittikten sonraki günlerde ve Bakanlık tarafından dönem atlatma işlemleri tamamlandıktan sonra, kayıt tarihleri içerisinde açılacaktır.
Açık Öğretim Lisesinin 2021-2022 eğitim öğretim yılı II. Dönem sınavı ‘Sınav Uygulama Takvimi’ne göre Mart ayı içerisinde e-Sınav olarak yapılacaktır. Buna göre e-Sınava katılacak öğrencilerimiz Bakanlığımızca belirlenecek binaların e-Sınav salonlarında, bilgisayar ortamında, gözetmen öğretmenler ve kamera gözetiminde oturumlar halinde sınavlara katılacaklardır. (Ehliyet sınavlarında olduğu gibi.) Öğrencilerimizin herhangi bir sorun yaşamamaları adına sistemde fotoğrafları yüklü değil ise en kısa zamanda 1 (bir) adet biometrik fotoğrafları ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze gelerek sisteme yükleme yapmaları gerekmektedir.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum