Advert
as

HAZARŞAH’TA ÇIKAN YANGINDA KÖYLÜLER SEFERBER OLDU

HAZARŞAH’TA ÇIKAN YANGINDA KÖYLÜLER SEFERBER OLDU

Hazarşah köyünde gece saatlerinde çıkan yangında bir evin çatı katı kül oldu. Komşuların fark ettiği yangın, köylüler tarafından el birliğiyle söndürüldü.

Solhan ilçesine bağlı hazarşah köyünde çıkan yangın köy sakinlerini korkuttu. Bir evin çatı katında çıkan yangın eve sıçramadan köylüler tarafından söndürüldü.
Yangın 18 Ocak 2022 Salı günü gece saat 10.30 saatlerinde çıktı. Bir evin çatısında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, çatıda bulunan odunlara sıçramasıyla çatı bir anda alev aldı. Komşular tarafından fark edilen yangın, evin itfaiye ulaşımına uzak olduğu gerekçesiyle köylüler tarafından el birliğiyle söndürüldü. 
Yangının meydana geldiği esnada ev sakinlerinin o an evde oldukları öğrenilirken, komşuların haber vermesi üzerine evi boşaltan ev sakinleri yara almadan kurtuldular, ancak evde büyük hasar oluştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum