Advert
as

ALPET BAĞSIZ PETROL YENİ ADRESİNDE HİZMET VERECEK

ALPET BAĞSIZ PETROL YENİ ADRESİNDE HİZMET VERECEK

İlçemizde faaliyet gösteren Alpet Bağsız Petrol istasyonu yeni adresinde yapılan açılış töreniyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Solhan - Bingöl Karayolu üzerinde Alican Bağsız’a ait olan Alpet Bağsız Petrol İstasyonun açılışı, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleşti.
AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Çalışanın yaptığı dua ve topluca kesilen kurdele ile açılış töreni düzenlenen programa, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İl Encümenleri Halim İlkyaz, Gıyasettin Çakar, Cihannüma Bingöl İl Temsilcisi Nihat Doğu, siyasiler, şirket yetkilileri ve vatandaşlar katılım sağladı. 
Açılış programında açıklamada bulunan Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, “Bugün ALPET’in açılışını gerçekleştirmek üzere buradayız. Bu tür işletmeler hem ilçemiz açısından hem de ticari anlayış içerisinde olan vatandaşlarımız için önem arz etmekte, dolayısıyla bizlerde bu ve benzeri tesisleri ilçemizde açmak veya açılışına vesile olmak için bütün gayretlerimizi sarf ediyoruz.  Biliyoruz ki bu ve benzeri işletmeler ilçemize ayrı bir prestij katmakta. Dolayısıyla buraya bu emeği harcayan başta Alican bey olmak üzere bütün ekibine teşekkür ediyorum. Allah kendilerine ve çalışanlarına helal bol rızıklar nasip etsin. Aldığım bilgilere göre şu an üç kişi istihdam ediliyor, dolaylı yollardan da bu tür işletmeler bir çok vatandaşa ekmek kapısı oluyor. O yüzden bu ve benzeri tesisler önem arz etmekte. Kendilerine ve ilçemize tekrardan hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.
Bağsız Petrol sahibi Alican Bağsız ise, “ilçemize yeni bir tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün açılışımıza iştirak eden tüm konuklarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.






Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum