Advert
as

VALİ EKİNCİ ‘YARIYIL TATİLİ’ MESAJI YAYIMLADI

VALİ EKİNCİ ‘YARIYIL TATİLİ’ MESAJI YAYIMLADI

2021-2022 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin bitmesiyle Vali Kadir Ekinci tarafından ‘Yarıyıl Tatili’ mesajı yayımlandı.

“Sevgili öğrencilerimiz, Değerli öğretmenlerimiz, Saygıdeğer velilerimiz;” diyerek sözlerine başlayan Vali Kadir Ekinci mesajında şu ifadelere yer verdi.

Bugün, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının 1. (birinci) dönemini tamamlamış bulunuyoruz.
Yarınlarımızın teminatı sevgili öğrenciler;
2021-2022 eğitim-öğretim yılının birinci döneminde ortaya koyduğunuz çaba ve gayretlerin  sonucunda bugün karnelerinizi alıyorsunuz inşallah. Her birinizin karne heyecanına yürekten katılıyor, sizlerle birlikte aynı sevinci yaşıyoruz. Birinci dönem sonu notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi daima diri tutarak tatilinizi iyi geçirin. Unutmayalım, başarının yolu herkese açıktır. Yeter ki hedefinizi doğru tespit edin, planınızı ona göre yapın ve bu yolda emin adımlarla yürüyün. Eğitimde yeniliğe, gelişime ve dinlemeye her zaman açık olun. Düzenli, disiplinli ve planlı çalışan insanlar, içinde bulundukları şartları değiştirerek, hayatlarının sonraki aşamalarında mutlaka iyi bir yere gelecektir. Onun için çalışma azim ve gayretiniz daim olsun ve hiçbir zaman sönmesin. Okumak, düşünmek ve üretmek hayatınız tarzı, kitaplar da en iyi arkadaşınız olsun.

Saygıdeğer Öğretmenler;
Çağın bilgi ve teknolojisi ile bilge nesiller yetiştirmek üzere geleceğimize ışıl ışıl tohumlar serpen sizler, çocuklarımızda var olan cevherleri hassasiyetle işliyorsunuz. Bir hayat tarzına dönüşmüş mesleğinizi ifa ederken ortaya koyduğunuz fedakârlıklarla nice başarıların altında esasen sizin emekleriniz var. Her daim değişen modern dünyada ve eğitim sistemimizde sizlerin de kişisel ve mesleki gelişiminizi ihmal etmeyeceğinize, kendinizi daima yenileyerek yavrularımızın yarınlarına ışık olacağınıza yürekten inanıyorum.

Değerli Veliler;
Çocuklarımızı sadece okul ve akademik başarıları üzerinden değerlendirmeyelim. Anne ve baba olarak çocuklarımızın karnelerinde görmek istemediğimiz notlarla karşılaşabiliriz. Çocuklarımızın her birinin biricik ve çok değerli olduklarını unutmadan onlarla sevginin ve bilgeliğin dili üzerinden diyaloglar kuralım. Bizler için her şart ve sonuçta değerli olduklarını hissettirelim. Onların sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar zengin olduklarını unutmadan, farklı yöntemlerle bu zenginlikleri çocuklarımızın sağlıklı kişilikleri ve mutlu yarınları adına işlemeye devam edelim. 

2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk gününden itibaren, başta çocuklarımız olmak üzere toplumun tümünün sağlığını ve huzurunu düşünerek Covid-19 tedbirleri konusunda gerekli tedbirleri aldık ve uyguladık. Bu süreçte okullarımız ve öğretmenlerimizle daima iş birliği içinde olan bütün velilerimize ve pandemiyle mücadelemizde gönüllü ve aktif bir şekilde yer alan eğitim camiamızın tüm mensuplarına gönülden teşekkür ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; yarınlarımızın teminatı sevgili öğrencilerimizi ve onların bilgi ışığı değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum