Advert
as

YENİDEN REFAH’TAN KAYMAKAM ÇETİN’E ZİYARET

YENİDEN REFAH’TAN KAYMAKAM ÇETİN’E ZİYARET

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik ve beraberindeki heyet, Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin’i ziyaret etti.

Dr. Fatih Erbakan Liderliğinde kurulan ve kısa sürede teşkilatlanma çalışmalarını büyük olanda tamamlayıp seçime girmeye hak kazanan Yeniden Refah Partisi, üye çalışmalarını sürdürürken ziyaretlerine de devam ediyor. Daha önce Solhan’da tüm kamu kurum ve kuruluşları ziyaret edip, kanaat önderleri, mahalle muhtarları ve vatandaşları da hanelerinde ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Teşkilatı, ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Solhan Kaymakamı Muhammed Çetin’i ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe teşkilatı heyeti, parti politikaları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Bildik, “Daha önce kamu kurum ve kuruluşları ziyaret etmiştik. Ziyaretlerimize devam ederek son dönemlerde görev değişikliği olan kurumlardan başlamak üzere kamu kurumları yine ziyaret etmeye başladık. Hane ziyaretlerimiz de program dahilindedir ancak bu aralar salgın yeniden çoğaldığı için hane ziyaretlerine nasip olursa önümüzdeki ay başlayacağız. Kaymakamımız Sayın Muhammed Çetin’i ziyaret ettik. Kuruluş amacımız ve parti politikaları hakkında bilgi verip Ar-Ge birim başkanlığımız tarafından hazırlanan ‘Milli Kaynak Paketlerimiz’kitabımızı kendilerine takdim ettik. Hoş sohbet ve misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederip hayırlı çalışmalarda muvaffakiyetler diledik.” ifadelerini kullandı.

Üye çalışmalarını da yürüttüklerini belirten Bildik, Mart ayında Solhan İlçesi 2’nci olan kongresi yapmayı planladıklarını belirtip yönetim kademelerinde olacak ve mahalle/köy temsilcileri ile sandık başmüşahitlerinin belirlenmesi için de görüşmeler yaptıklarını belirtip partiye üye olmak isteyen veya görev almak isteyenlerin de kendileri ile irtibata geçmelerini beklediklerini aktardı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum