Advert
as

YENİ SOLHAN SPOR, ELAZIĞ AKSARAY GENÇLİK SPOR İLE KARŞILAŞACAK

YENİ SOLHAN SPOR, ELAZIĞ AKSARAY GENÇLİK SPOR İLE KARŞILAŞACAK

Solhan’ın yeni voleybol temsilcisi Yeni Solhan Spor, ligin 15’inci hafta karşılaşmasında Elazığ temsilcisi Elazığ Aksaray Gençlik Voleybol takımı ile karşılaşacak. Karşılaşma Elazığ - Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oynanacak.

Solhan’ın voleybol temsilcilerinden Yeni Solhan Spor, 15’inci hafta karşılaşmasında Elazığ temsilcisi Elazığ Aksaray Gençlik Voleybol takımı ile karşılaşıyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2’nci lig 7’nci grupta mücadele eden Yeni Solhan Spor, ligin 17’inci hafta karşılaşmasına çıkıyor.

Ligdeki ilk yarı karşılaşmasında Elazığ temsilcisi Elazığ Aksaray Gençlik Voleybol takımına konuk olan Yeni Solhan Spor, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftayı bay geçen temsilcimiz, bu hafta ise Elazığ temsilcisi Elazığ Aksaray Gençlik Voleybol takımı ile ikinci yarı karşılaşmasına çıkıyor. 

Ligin 15’inci haftası öncesinde 5 kez bay geçen Yeni Solhan Spor, çıktığı 9 karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldı.

14 haftanın geride kaldığı ligde 30Ocak 2022 Pazar günü 15’inci hafta müsabakaları oynanacak.

Temsilcimiz Yeni Solhan Spor, Elazığ temsilcisi Elazığ Aksaray Gençlik Voleybol takımına konuk oluyor. Karşılaşma 30 Ocak 2022 Pazar günü saat: 14.00’da Elazığ-Yakup Kılıç Spor Salonu’n da oynanacak. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum