Advert
as

FENERBAHÇE BİNGÖL’E GELİYOR

FENERBAHÇE BİNGÖL’E GELİYOR

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl ekibi Solhan Spor, Ligin 17’nci hafta karşılaşmasında Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Başkan Sözen bütün Solhanlıları takımı desteklemek için maça davet etti.

Dünyanın en prestijli liglerinden biri olan Axa Sigorta Efeler Liginde mücadele eden Solhan Spor, bu hafta Türkiye’nin en önde gelen takımlarından Fenerbahçe’yi konuk ediyor.
2021-22 Sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhan Spor, Fenerbahçe karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. 
SOLHANSPOR, FENERBAHÇE’Yİ KONUK EDİYOR
Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Solhanspor, ligin 17’nci hafta karşılaşmasında Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Ligdeki ikinci sezonunu geçiren temsilcimiz, tarihinde üç resmi müsabakada Fenerbahçe ile karşılaştı. Biri deplasman biri evinde olmak üzere çıktığı iki karşılaşmadan birer set alan temsilcimiz, ilk sezonda deplasmanda oynanan müsabakada ise set alamadan 3-0 mağlup olmuştu. 
Fenerbahçe ile 4’üncü kez karşılaşan Solhan Spor, 17’nci hafta hazırlıklarını sürdürüyor. 
AXA Sigorta Efeler Ligi 17’nci hafta müsabakası kapsamında Solhan Spor ile Fenerbahçe karşılaşması, 29Ocak 2022Cumartesi günü saat: 16.00’da Bingöl - Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma, Misli.Com Web ve Mobil TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak.
BAŞKAN SÖZEN’DEN MAÇA DAVET
Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, bütün Solhanlıları takımı desteklemek için maça davet etti. Başkan Sözen yaptığı açıklamada; “Değerli Solhan Spor taraftarları; Bilindiği üzere kulüp olarak çok zor günler geçiriyoruz. Takımımız uzun süredir galibiyet alamadığı için takımda bir öz güven eksikliği hakim. Bu öz güven eksikliğini ortadan kaldırmamız için bizim bir kıvılcıma, bir galibiyete ihtiyacımız var. İnanıyorum ki bir galibiyet aldığımızda takımımızın güveni yerine gelecek ve takımımız peş peşe galibiyetler almaya başlayacaktır. Bu kapsamda 29 Ocak 2022 Cumartesi günü Saat 16.00 da kendi evimizde Fenerbahçe ile oynayacağımız maç bizim için son derece önemlidir. Bu maçta geçmişten bu güne kadar takımın en büyük gücü olan siz değerli taraftarlarımızın desteğine çok büyük ihtiyacımız var. Sizden ricamız şimdiye kadar olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmamanızdır. Cumartesi oynayacağımız maç bizim için hayati öneme sahip. Maç günü herkes işini gücünü bir tarafa bırakıp takımımızı desteklemeye gelmelidir. Bu takımı buraya getiren siz saygı değer halkımız, taraftarlarımız son topa kadar bu mücadelede yanımızda olacağınıza olan inancım tamdır.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum