Advert
as

SOLHAN SPOR FENERBAHÇE’Yİ MAĞLUP ETTİ

SOLHAN SPOR FENERBAHÇE’Yİ MAĞLUP ETTİ

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Solhan Spor, Bingöl’de ağırladığı Fenerbahçe HDI Sigortayı 3-1 mağlup etti. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Sözen, "Ligden düşecek diyenleri utandıracağız" dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Solhan Spor, bu hafta kulüp tarihinin önemli müsabakalarından olan Türkiye'nin büyük takımlarından Fenerbahçe’yi 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı.
2013 yılında kurulan ve iki sezondur Efeler Ligi'nde mücadele eden Solhan Spor Dünyaca tanınmış olan Türkiye’nin en büyük kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe ile Bingöl Karşıyaka spor salonunda karşılaştı. Solhan Spor ilk seti 32-30 kazanarak müsabakaya 1-0 başlayan taraf oldu. İkinci seti ise 17-25 alan Fenerbahçe durumu eşitlese de temsilcimiz Solhan Spor, üçüncü seti 25-22, dördüncü seti de 25-22  alarak müsabakayı 3-1 kazanan taraf oldu.
ERTELEME MAÇI OYNANACAK
Solhan Spor bu karşılaşmadan iki gün sonra 15'inci hafta erteleme müsabakasına çıkıyor.  16 Ocak 2022 tarihinde oynanması gereken ancak takımda tespit edilen pozitif vakalardan dolayı ertelenen Solhan Spor ile Sorgun Belediyespor karşılaşması 1 Şubat 2022 Salı günü saat 16:00'da Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda olacak.
"LİGDEN DÜŞECEK DİYENLERİ UTANDIRACAĞIZ"
Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen ile Kulüp Başantrenörü Aykut Lale maç sonunda açıklamalarda bulundular. Başkan Sözen yaptığı açıklamada; "Çok zorlu süreçten geçen takımımız uzun süredir gerek içeride gerek dışarıda yeniliyordu. bugün gördüğünüz gibi Türkiye'nin en muhteşem seyircisinin önünde Fenerbahçe'yi yenerek tabiri caizse şeytanın bacağını kırdık. İnşallah bu galibiyet ile beraber artık kendi sahamızda hiçbir maçı kaybetmeden hak ettiğimiz bu ligde kalacağız. Bu ligden düşecek diyenleri utandıracağız inşallah. Bütün taraftarlarımıza ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'ye de centilmen tavırlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verirken, Lale ise; "Fenerbahçe'yi herkes biliyor ama bizde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Çocukları tebrik ediyorum. Daha işimiz bitmedi. Bu galibiyet bizim için büyük bir artı ama daha önümüzde maçlar var. En azından benim işim henüz bitmedi. Takımı ligde tuttuğum zaman o zaman gönül rahatlığı ile işim bitti diyebileceğim."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum