Advert
as

HÜDA PAR İL VE İLÇE TEŞKİLATINDAN ESNAF ZİYARETİ

HÜDA PAR İL VE İLÇE TEŞKİLATINDAN ESNAF ZİYARETİ

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya ile beraberindeki heyet, ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşları dinledi.

Esnaf ziyareti kapsamında ilçemize gelen HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya’ya Solhan İlçe Başkanı Sadrettin Kırım ve ilçe yönetimi eşlik etti.

Esnafın sıkıntı, sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Alpaya, var olan sorunların çözümü için esnafın sesi olmaya gayret ettiklerini söyledi.

Esnafın iş yapamaz hale geldiğini belirten Başkan Alpaya, “Esnafımız ciddi bir ekonomik sıkıntı yaşamaktadır. Esnaf yapılan zamlardan olumsuz etkileniyor. Durum böyle olunca da esnaf iş yapamıyor. Tüketici artan ürün fiyatlarından rahatsız. Kimi esnafımız aldığı ürünlerin ödemesini yapamamaktadır. Yetkililerin, esnaf kardeşlerimizin sıkıntılarına çözüm bulmaları gerekir." dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum