Advert
as

YENİ SOLHAN SPOR, ŞİRAN’I KONUK EDİYOR

YENİ SOLHAN SPOR, ŞİRAN’I KONUK EDİYOR

Solhan’ın voleybol ikinci ligdeki temsilcisi Yeni Solhan Spor, Ligin 16’ncı hafta karşılaşmasında Ünsal Group Şiran Akademi’yi konuk edecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2’nci lig 7’inci grup karşılaşmaları hafta sonu oynanacak. Yeni Solhan Spor, Gümüşhane temsilcisi Ünsal Group Şiran Akademi’yi konuk edecek.

Ligin 17’nci haftasında bay geçilen haftalardan dolayı 11’inci müsabakasına çıkacak olan Yeni Solhan Spor, bugüne kadar çıktığı 10 müsabakadan bir galibiyet elde ederek 2 puanı hanesine yazdırdı.

Solhanlı gençlerden oluşan ve bu sezon ilk lig deneyimlerini yaşayan sporculardan kuru Yeni Solhan Spor, ligin 16’ncı hafta müsabakasına çıkıyor. Ligin 7’nci haftasında konuk olup 3-0 mağlup olduğu Gümüşhane temsilcisi Ünsal Group Şiran Akademi ile karşılaşacak olan Yeni Solhanspor müsabakası 05 Şubat 2022 Cumartesi günü saat: 13.00’da Solhan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu’nda oynanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum